Nieuws

16
okt

NPC team 2 heeft nu ook eerste punt binnen

Beide teams moesten zaterdag 16 oktober uit. Het eerste team naar Hilversum/Loosdrecht tegen PC de Gooiers. Het tweede hoefde iets minder ver maar nog altijd naar Leusden om te spelen tegen de Hakhorst. Het tweede team was erop gebrand hun eerste punt binnen te slepen, en het liefst 2 natuurlijk.

Het tweede begon goed aan de strijd en wonnen van de eerste drie doublettenpartijen er twee. Tijdens de triplettenpartijen hielden zij het verschil van één winstpartij in stand. 3-2.

De laatste doubletten partijen zouden de doorslag geven waar de punten naartoe zouden gaan. Helaas werden er twee partijen verloren maar gelukkig ook één gewonnen. Met de eindstand van 4-4 gaat Boul’Animo met een hard bevochten puntje naar huis.

Het eerste team ging met zeer goede moed naar PC de Gooiers na twee overwinningen bij het begin van de competitie. Helaas werd het een beetje een deceptie. Na de eerste drie doublette partijen was wel duidelijk dat het een zware middag zou worden. De Gooiers maakten optimaal gebruik van hun thuisvoordeel en wonnen de eerste drie doubletten met groot verschil.

Boul’Animo herpakte zich goed en hadden tijdens de triplettepartijen ver voor gestaan maar Hilversum gooide ineens geen foute boule meer. Ook deze werden verloren maar dit keer met klein verschil. Evengoed stond het verlies voor Boul’Animo al vast. Deze klap kwamen zij niet meer te boven en ook de laatste 3 doublettepartijen gingen verloren ondanks bij vlagen goed tegenspel. Eindstand 0-8.

Zaterdag 30 oktober kan Boul’Animo thuis proberen aansluiting met de bovenste teams te houden. Dan staat de ontmoeting met Randenbroek op het programma. Boul’Animo 2 is dan vrij.