Nieuws

6
nov

NPC team 1 overtuigend gewonnen van Les Taxateurs

Alweer de vijfde speeldag van de NPC en beide NPC teams van Boul’Animo speelden thuis. Het tweede team tegen de Nijeboulers uit Nijkerk en het eerste tegen de Taxateurs uit Culemborg. Team 1 probeerde aansluiting te houden bij de bovenste teams en team 2 is naarstig op zoek naar competitiepunten.

Het tweede team was een beetje gehavend maar ging vol goede moed de strijd aan. Dat resulteerde meteen in een goede tussenstand na de eerste doublette partijen. Twee werden er gewonnen van de drie. Een 2-1 voorsprong derhalve.

De triplette partijen lagen redelijk dichtbij elkaar maar werden helaas allebei verloren. Met een 2-3 achterstand zat er zeker nog een punt in of zelfs twee punten. Halverwege alle partijen stond Boul’Animo gelijk of een beetje op voorsprong. Uiteindelijk werd er één gewonnen maar de beide andere partijen gingen verloren. Daarmee een 3-5 verlies terwijl er nog wel een punt in zat.

Het eerste team kon maar 5 spelers opstellen en moesten noodgedwongen Theo van der Meer vragen om in te vallen. Dat ging uiteindelijk erg goed want na de doublette partijen was de stand al 3-0 voor Boul’Animo. Ook de beide triplette partijen werden gewonnen. (5-0). Taxateurs speelden zeker niet slecht maar Boul’Animo leek deze dag ongenaakbaar.

Tijdens de laatste doublette partijen wilde de Taxateurs in ieder geval de eer redden en wonnen inderdaad een doublette partij. De anderen werden wel weer door Boul’Animo gewonnen waardoor er een mooie 7-1 op de eindscore genoteerd mocht worden.

Daarmee doet Boul’Animo 1 goede zaken in het tussenklassement en kunnen omhoog kijken in het kampioenschap.

Volgende wedstrijden zijn op zaterdag 20 november. Team 1 ontvangt dan ’t Lover 2 uit Asten. Team 2 mag dan uitkomen tegen Karro Deux uit Deventer.

De teamfoto’s