Nieuws

27
nov

NPC, eerste overwinning voor het tweede team. Eerste team weer verloren.

Groot succes de vijfde dag van de NPC voor het tweede team. Voor de eerste keer deze competitie wist er gewonnen te worden en wel van de Bokkenschieters uit Boxmeer. Dat ging niet helemaal zonder slag of stoot maar na elke ronde stond Boul’Animo wel steeds voor. 

In de laatste doublettenronde was na twee doubletten het zwaar bevochte punt in ieder geval binnen, maar men wilde uiteraard voor de volle winst gaan. De laatste doublettepartij ging gelijk op en nadat de tegenpartij het punt niet meer over kon nemen kwam er gejuich en een zucht van verlichting dat het historische feit van de eerste overwinning gehaald was. Dat smaakt naar meer voor de volgende wedstrijden.

Bij het eerste team lagen er net als andere dagen weer veel kansen voor het oprapen. De Gooiers uit Hilversum kwamen met maar 6 man opdagen zodat zij geen wissels konden inzetten. Bij Boul’Animo kon coach Bart Kouveld niet aanwezig zijn en werden zijn taken waargenomen door Cor Nootenboom. Over de hele dag wist steeds het mixteam de partijen te winnen. Drie in totaal. Alle andere partijen gingen verloren.

Op één partij na was het verschil steeds klein, maar doordrukken om toch nog te winnen ging ook dit keer niet. Boul’Animo 1 komt daarmee serieus in de gevarenzone voor wat betreft handhaving in de Topdivisie.