Nieuws

7
apr

NPC 2018/2019 gezellig afgesloten

Beide teams moesten de laatste dag van de competitie uit spelen. Er stond gelukkig niets meer op het spel. Niemand kon degraderen, sterker nog lange tijd kon naar de koppositie gekeken worden door beide teams. 

Het tweede team kon het niet bolwerken tegen het geroutineerde Zwijntje dat wel een divisie te laag speelde. Zij werden dan ook de terechte kampioen. De laatste wedstrijd tegen Les Cailloux ging nipt verloren met 3-5, maar er lagen zeker kansen op een puntje. Die vechtersmentaliteit siert absoluut het tweede. Uiteindelijk een mooie derde plaats.

Het eerste team moest uit naar Cuijk, de kampioen van dit jaar. Daar werd niet echt naar uit gekeken omdat in de eerste ontmoeting tegen hen (winst voor Boul’Animo) zij zich niet van hun meest sportieve kant lieten zien. Misschien juist wel daarom werd het een 0-8 verlies, ondanks 4x een partij met 11-13, maar niemand die daar echt rouwig om was.

Ook niet omdat beide teams dit seizoen leuk wilden afsluiten met een Chinese maaltijd in de eigen kantine. Alle spelers en aanhang werden daarvoor uitgenodigd alsook de supporters.

Ook mochten niet ontbreken Theo en Corry Schoppema die zich altijd hard hadden gemaakt om ons te ontvangen in de hal van Doetinchem. Zij waren er altijd om de bar te bezetten en in de keuken te staan. Nu onze hal er toch eindelijk lijkt te komen hoeven zij voor ons niet meer in de bres te springen.

Als dank kregen zij een kleinigheidje van de teams en club.