Nieuws

24
feb

NK Tête-à-tête

Drie categorieën (mannen, vrouwen, jeugd) worden tegelijkertijd gespeeld op 23 en 24 april.

Het NK Tête-à-tête is een bijzonder NK vanwege het te verwachten grote aantal deelnemers. In 2015 deden er 122 mannen, 34 vrouwen en 20 jeugd mee. Met deze aantallen kan op zaterdag 23 april 2016 niet alles gelijk gespeeld.

Het NK Tête-à-tête zal niet zoals eerder aangekondigd plaatsvinden bij Grand Cru in Leidschendam. Het zal nu plaatsvinden bij De Goede Worp in Den Haag op 23 en 24 april. Vanwege het te verwachte aantallen qua inschrijvingen bij de mannen, vrouwen en jeugd zullen de vrouwen en jeugd beide dagen bij De Goede Worp spelen.

De mannen zullen bij meer dan 70 spelers een kwalificatietoernooi spelen op zondag 17 april. Er zijn twee kwalificatie toernooien, bij Les Pointeurs in Alphen aan de Rijn en bij ’t Zwijntje in Apeldoorn. Deze kwalificatietoernooien vangen aan om 13:00 uur en er zullen 4 ronden Zwitsers worden gespeeld. De beste 32 spelers van beide toernooien zullen doorgaan naar het finaleweekend.

Op zaterdag 23 april zullen de 64 mannen bij ABA vijf ronden Zwitsers gaan spelen. Na deze vijf ronden Zwitsers gaan de beste 16 spelers op zondag 24 april bij De Goede Worp bepalen wie er landskampioen wordt met een afvalsysteem.

Wanneer het aantal vrouwen en jeugd het toelaat dat de 64 mannen ook op zaterdag 23 april bij De Goede Worp terecht kunnen, dan wordt dat tijdig gecommuniceerd. Definitief kunnen we pas besluiten nadat de inschrijving is gesloten.

De inschrijving sluit op maandag 4 april.

Schrijf dus in voor 4 april en houdt er rekening mee dat ook 17 april gespeeld moet worden.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: wedstrijdzaken@bouleanimo.nl

Bron: NLPetanque