Nieuws

7
jan

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Op donderdag 2 januari was de club nog gesloten maar op de eerste speelavond (6 januari) zagen de meeste leden elkaar weer voor de eerste keer in 2020. Zeker 30 leden wisten de weg naar de club nog te vinden. Na de korte toespraak van de voorzitter Bert Brinkman gingen 8 leden in de hal nog even een partijtje spelen.

Naast alle beste wensen wenste Bert iedereen vooral een goede gezondheid in 2020. Afgelopen jaar zaten er regelmatig leden in de lappenmand.

Ook mocht de hele club even voor zichzelf applaudisseren vanwege het vele werk dat was verzet met als resultaat de uitbreiding van onze banen en de aankleding en bespeelbaar maken van de hal. Het laatste nieuws is dat er een gesprek komt met de gemeente over het afronden van het project hal. Daarmee hopen we komend jaar de hal officieel te kunnen openen waarschijnlijk samen met het 35 jarig bestaan van de club.

Degenen die hun licentie uitgeprint wilde hebben konden die bij Theo van der Meer ophalen. Blijkbaar gaat er nog iets verkeerd bij het aanmelden bij de NJBB.

Cor en Ans Nootenboom hadden nog heerlijke oliebollen mee die gretig aftrek vonden.

Johnny Saalmink had de nieuwe jaarkalender klaar en op een mooi A4 formaat gedrukt. In de kantine liggen er nog genoeg voor alle belangstellenden.

Daarmee was het jaar goed begonnen en belooft het een mooi clubjaar te worden.