Nieuws

30
apr

Nieuwe Stammtisch

Wat past er nou beter bij onze gezellige club dan een heuse Stammtisch, of in gewoon Nederlands een stamtafel. En dan niet een tafeltje, maar één van 6 meter lang. Precies zo lang als je het butje minimaal moet uitgooien. Een prachtige tafel uit beukenhout gemaakt.

Rudolf Vierbergen woont vlakbij Willy Demmink en raakten eens aan de praat over zijn werk. Al pratende bestond het idee om een heuse Stammtisch te gaan maken voor de club. Dat wilde Rudolf wel doen in ruil voor een mooi reclamebord op de club en op de website. Tot het laatste clubblad had zijn advertentie ook al meerdere malen in het clubblad gestaan. Het heeft de club daarom helemaal niets gekost. Rudolf Vierbergen maakt niet alleen enorme tafels maar ook kleiner werk, dus als je nog eens iets unieks zoekt, denk aan hem.

Hij had een beukenboom uitgezocht die in Apeldoorn stond en toch gekapt moest worden. Na lang zagen, schaven en noem maar op was hij klaar. De tafel is wel 4 keer in de olie gezet en kan daarom jaren lang mee.

Met een enorme tractor met aanhanger werd de tafel naar de club gebracht, en met vereende krachten op zijn plek gezet. Hij moest meteen goed staan want een tafel van 800 kilo verzet je niet zomaar even.

Nu hij er eenmaal staat zijn we er als club enorm blij mee en heeft ons terras weer een mooi en uniek item.

Wil je meer weten van Vierbergen bos natuur en hout creaties, ga dan naar zijn Facebook pagina, of volg hem op Instagram.

Dan hier de foto’s.