Nieuws

30
sep

Nieuwe Coronamaatregelen

Ook Boul’Animo ontkomt niet aan de nieuwe maatregelen zoals deze door de overheid en de NJBB zijn gesteld. Zo heeft de NJBB nu besloten de NPC voor in ieder geval 3 weken op te schorten.

Bij ons op de club zal de kantine voorlopig gesloten blijven. Wc’s zijn toegankelijk, wel graag na gebruik zelf schoonmaken. In ieder geval voor 3 weken maar onze verwachting is dat dit wel eens wat langer zou kunnen duren. We mogen helaas ook niet gaan werken met een uitgiftepunt. Hou hier rekening mee als je naar de club wil.

Met andere woorden we kunnen naar de club om te boulen en na het boulen meteen weer naar huis.

Het liefste vragen we van alle leden om zoveel mogelijk buiten te spelen, maar spelen in de hal mag ook als de beide buitendeuren dan maar open staan.

Voor de rest gelden alle maatregelen zoals zij al de hele crisis gelden. Veel je handen wassen/ontsmetten, kom niet als je klachten hebt, kom alleen etc.etc.

Het bestuur heeft ook besloten om al onze geplande evenementen niet door te laten gaan zolang de kantine gesloten moet blijven.

Het clubkampioenschap tripletten wordt daarom afgelast.

Dat geldt voorlopig ook voor de maandcompetitie en maandag Eurotoernooitjes totdat er nieuwe en versoepelende maatregelen worden afgekondigd.

Aan de ene kant betreurt het bestuur dat we deze maatregelen moeten nemen aan de andere kant gaat de gezondheid van al onze leden voor al het andere.