Nieuws

28
mrt

Nat Clubkampioenschap Triplette

Ondanks de slechte voorspellingen van zaterdag 29 maart 2015 waren er maar liefst 12 teams op de been voor het jaarlijkse clubkampioenschap triplette. Normaal gesproken een mooie voorbereiding voor de NC, maar niet 1 NC team kon samenspelen.

Tegen een uur of 12 begon het lichtjes te regenen, en dat hield de hele dag niet meer op. Iedereen hield de moed er goed in zodat het ook vooral een gezellige dag werd.

Na de 5 voorgelote partijen waren er maar 2 teams die alle partijen hadden gewonnen en beide stonden dan ook terecht in de finale. Natuurlijk de kampioenen van 2014, Cor Nootenboom, Fred Lamberts en Peter Hietbrink, maar ook Dennis en Mandy Nootenboom met Theo van der Meer.

Dennis en Mandy gaan met Henk Schoolderman de NC spelen en hebben alvast een goede voorbereiding met het clubkampioenschap gehad.

De finale kon eigenlijk alle kanten opgaan. Mandy, Theo en Dennis begonnen sterk en bij Peter, Fred en Cor moest er een wijziging in de speelformatie worden toegepast om wat punten te scoren.

Uiteindelijk hadden zij hun flow gevonden en wonnen de finale krap, maar de vreugde was er niet minder om.

Peter, Cor en Fred hebben daarmee hun titel met succes verdedigd.