Nieuws

23
sep

Mooie zomeravondcompetitie kent verregende finaledag

De hele zomer lang hebben vele leden wel één of meerdere zomeravonden meegedaan aan de zomeravondcompetitie. Andere jaren wilde er nog wel eens een avond afgelast moeten worden vanwege de hevige regenval, dat was dit jaar gelukkig niet het geval.

Na 11 speelavonden waren de 8 finalisten wel zo ongeveer bekend, maar vanwege vakantie en andere perikelen moesten er maar liefst 4 spelers afvallen die anders genoeg punten gescoord zouden hebben. Misschien dat de weersvoorspelling voor de afsluitende zomeravond ook mensen had thuisgehouden. Daarmee geen finaleplaatsen voor Fred Lamberts, John Bosman, Jeroen van der Mei en René Vreeswijk.

Dat was dan weer geluk voor Evert van den Enk, Theo van der Meer, Willy Demmink en Cor Nootenboom die respectievelijk 5de, 6de, 7de en 8ste werden. De meeste punten gingen dit keer naar Johnny Saalmink met vlak erachter Mandy Nootenboom. Mart van Tol werd derde en Ans Nootenboom 4de na 12 speelavonden en de laatste speelmiddag.

Zoals gebruikelijk speelde de nummer 1 tegen de nummer 8 tete a tete, 2 tegen 7 enzovoorts. Dat leverde de volgende uitslagen op.

Johnny Saalmink (1) – Cor Nootenboom (8) 10-13
Mandy Nootenboom (2) – Willy Demmink (7) 13-10
Mart van Tol (3) – Theo van der Meer (6) 11-13
Ans Nootenboom (4) – Evert van den Enk (5) 13-3

Halve finale:
Cor Nootenboom – Theo van der Meer 10-13
Mandy Nootenboom – Ans Nootenboom 13-7

Finale:
Theo van der Meer – Mandy Nootenboom 13-5

3de en 4de plaats:
Ans Nootenboom – Cor Nootenboom 13-8

Theo doet daarmee onverwacht hele goede zaken in het Overall klassement want staat nu bovenaan met 34 punten op ruime afstand gevolgd door Cor met 21 punten.

Traditioneel werd de zomer afgesloten met een gezamelijke barbecue waarbij Slagerij ter Horst (Callunaplein 40) een mooie prijs had gemaakt van het vleespakket. Alles ging schoon op en we zijn weer helemaal klaar voor de winter. Als het volgend jaar weer zo regent kunnen we misschien gebruik maken van onze nieuwe hal.

Mandy Nootenboom 2de plaats
Ans Nootenboom 3de plaats
Cor Nootenboom 4de plaats
Finale op punt van beginnen.