Nieuws

11
jul

Mooie opkomst klussendag

Ondanks een aantal afzeggingen in de aanloop naar de traditionele Klussendag hadden we toch een mooie opkomst van 11 leden. Vanwege de Corona crisis is er wel het een en ander moeten blijven liggen, maar aanstaande zaterdag (18 juli) doen we er gewoon nog één. Iedereen die nu niet kon kan misschien de week erop.

Maar wat konden we dit keer dan wel doen?

De dakgoten zijn weer schoon. Heel veel onkruid is weggehaald, overal op het terrein en bij de hal. De fietsenrekken bij de ingang zijn bevrijd en naar het terras gebracht. Veel onkruid tussen de tegels is weg, ook aan de kant van het parkeerterrein. De kantine is daar waar nodig was nog even onder handen genomen. Het slot van het drankenhok is aangepakt en het materiaalhok is helemaal leeggehaald en opnieuw ingeruimd. Ook hebben we wat spullen weg kunnen gooien. Waaronder een tweetal dooie muizen.

Dak van het materiaalhok bleek op een plek lek te zijn waardoor alles wat daaronder stond zeiknat was geworden. Dit is provisorisch gemaakt.

Het viel de klusploeg wel op dat er her en der wat sigarettenpeuken lagen. We willen vriendelijk vragen een asbak te gebruiken, ook voor je peuk.

Toch ligt er nog het een en ander om volgende week zaterdag te doen, ook weer aanvang 10.00 uur. Denk aan repareren dakgoten. Aanleggen Wadi en schilderen haldeuren in Gelders blauw. Schilderen ijzeren palen van de hal met speciale roestwerende verf. Onkruid wieden afmaken. Drankenhok netjes indelen en opruimen en zo zijn meer klusjes te verzinnen. Dan zijn we weer helemaal klaar voor onze club activiteiten, te beginnen op 25 juli met het clubkampioenschap tête à tête.

Vanuit de club is er wel een drankje te krijgen en zelfs wel wat te eten. De airfryers moesten dit keer en volgende keer weer even getest worden.

Iedereen die dit keer tijd vrij wilde maken enorm bedankt en we hopen volgende week op een nog grotere opkomst. Des te eerder zijn we klaar.