Nieuws

6
nov

Mastermix 2016

Een hagelbui zoals een paar jaar geleden bleef dit keer uit, het was zelfs de eerste 3 partijen goed te doen met een lekker zonnetje erbij. In de pauze van de 3de en 4de partij trok er een verfrissend buitje over wat de eerste bak wat drassig maakte. Daar werden de laatste paar partijen nauwelijks meer gespeeld. De overige speelvelden bleven goed te doen.

Het was al snel duidelijk dat Mourad en Theo de finale konden halen, zij bleven ongeslagen. Cor speelde ook sterk deze dag, maar moest één partij laten lopen. Hij was de enige met 4 winstpartijen. Voor de laatste finaleplek konden een aantal spelers nog kans maken. Maar liefst 6 spelers hadden er 3 gewonnen. Nettie had het hoogste saldo en bleef daarmee net Dennis voor die 5de werd. Ook in de Overallpunten vielen Bart, Ans en Siny, Bert had van iedereen met 3 winstpartijen de minste punten en viel daarmee net buiten de boot.

De finale ging tussen Mourad met Cor tegen Theo en Nettie op een droog stukje terrein in de tweede bak, Wel moest de lamp aan want het was ondertussen donker geworden. Ondanks dat Theo en Nettie veel goede boules produceerden leken Mourad en Cor bijna geen fouten te maken. Zij gingen dan ook snel op de winst af en wonnen de Mastermix, editie 2016.

Eindstand Mastermix 2016, klik hier
Tussenstand Overall kampioenschap met nog maar één toernooi te gaan, klik hier.