Nieuws

9
okt

Mandy, Sabine en Bart clubkampioenen tripletten 2021

Richting midden oktober en dan gewoon de hele dag buiten boulen in prachtig weer. Alleen bij de aanvang van het toernooi en tijdens de finale was het best nog wel fris. Uiteindelijk 9 teams wat uitkomt op  27 leden die de strijd wel aan wilden gaan. Dat betekende voor wedstrijdleider Nettie Lensink, geassisteerd door Ellen van Ommen, elke ronde een vrijloting. 

Zo had het team van Günter Kutzora (met Mieke Evers en Willy Demmink) de eerste ronde de vrijloting. Toevallig op een dag dat Günter een keer dik op tijd aanwezig was. Zij werden uiteindelijk 3de met 4 gewonnen partijen. Helaas veel te weinig pluspunten om in de finale terecht te komen (4+ 9).

Wel in de finale Bart Kouveld, Mandy Nootenboom en Sabine Diks. Zij kwamen uiteindelijk uit op 4 winstpartijen (alleen verloren van Günter, Mieke en Willy) met een behoorlijk plussaldo van 4+26.

Maar er is altijd baas boven baas want er was deze dag maar 1 team dat alles wist te winnen, zij het met een vrijloting en een 13-12 partij tegen Jacko Put, Jan Jansen en Ans Nootenboom. Met 5 + 37 stonden ook Theo van der Meer, Nettie Lensink en Evert van den Enk daarmee in de finale.

Theo, Nettie en Evert begonnen goed aan de finale en kwamen al snel op voorsprong. Bart, Mandy en Sabine knokten zich goed terug en namen de voorsprong over. Zij gaven dit niet meer weg en wonnen met 13-8 en werden daarom de terechte kampioenen van 2021.

Uitslag:

1 Theo van der Meer, Nettie Lensink en Evert van den Enk  5+37
2 Mandy Nootenboom, Bart Kouveld en Sabine Diks 4+26

Mandy, Bart en Sabine winnen de finale van Theo, Nettie en Evert met 13-8

3 Willy Demmink, Günter Kutzora en Mieke Evers 4+9
4 Jacko Put, Jan Jansen en Ans Nootenboom 3+15
5 Cor Nootenboom, Fred Lamberts en Onja Weijl-Roorda 3+6
6 Ellen van Ommen, Kees Tabink en Mart van Tol 2+2
7 Asmara Leatemia, Nel Kreeftmeijer en Daniëlle Pasman 2-7
8 René Teunissen, Jelle Thuis en Fred Vesterink 1-19
9 Siny Hilverdink, Marjan Jonkers en Alie Egberts 1-34