Nieuws

21
sep

Laatste Hap & Gooi toernooi 2019 bijna clubtoernooi

Zo vlak voor de eerste speelronde van de NPC was het blijkbaar erg lastig voor teams om van te voren even af te reizen naar Dieren voor de laatste Hap & Gooi van 2019. Aan de hapjes kon het niet liggen, de gehaktballetjes in satehsaus en pittige kipkluifjes, wraps en noem maar op waren weer voortreffelijk.

Hoewel we prachtig weer hadden werd het toch wel snel behoorlijk fris en dat helpt dan misschien ook niet. Al met al hebben we er weer met één team van Avalon uit Apeldoorn en een paar spelers die (nog) geen lid zijn er een geslaagde vrijdagavond van gemaakt.

Met 13 teams betekende dit dat er elke ronde een vrijloting was wat gratis en voor niets een winstpartij (dus 1 Euro p.p. uitgekeerd) en een saldo van plus 7 opleverde. Natuurlijk hadden zij liever wel gespeeld want dan blijf je tenminste warm.

De overwinning ging uiteindelijk naar Fred Lamberts en Günter Kutzora die er 2 wisten te winnen met overmacht en een vrijloting hadden. Met 3+23 stonden zij ver voor op de nummer 2

.

Dat werden Theo van der Meer en Bert Brinkman die geen vrijloting hadden gehad met 3+14.

Op de derde plaats, ook weer met een vrijloting, Mieke Evers en Siny Hilverdink. Helaas was Siny al naar huis en kon haar prijs niet ophalen. Nettie, de wedstrijdleidster van de avond viel in voor Siny voor op de foto, al moest zij haar lengte wel een beetje aanpassen.

Einduitslag: