Nieuws

10
mrt

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering weer druk bezocht

Het jaar 2019 was een jaar waarin veel gedaan is bij Boul’Animo en moest natuurlijk even nagelopen worden tijdens de ALV die op 9 maart 2020 plaatsvond. Veel leden waren aanwezig en de meeste leden die niet aanwezig konden zijn hadden een machtiging afgegeven om te stemmen mocht dit nodig zijn.

De club lag er heel anders bij tijdens deze vergadering dan tijdens de vorige ledenvergadering precies een jaar geleden. Toen wisten we dat er een hoop moest gebeuren en zijn vele leden dan ook regelmatig op de club geweest om te helpen met bijvoorbeeld de uitbreiding van de buitenbanen, opknappen van het buitenterrein, en natuurlijk de aankleding en het speelklaar maken van de overdekte speellokatie, de hal.

Daar kon ook voorzitter Bert Brinkman niet omheen en bedankte iedereen dan ook voor zijn/haar inzet. Als gevolg hiervan was het bijna onmogelijk een vrijwilliger van het jaar aan te wijzen want de hele club had het hele jaar de schouders eronder gezet, Iedereen op zijn of haar manier en naar vermogen iets te kunnen doen. In plaats van een vrijwilliger van het jaar komt in de hal een plaquette te hangen met een mooie tekst voor onze vrijwilligers.

Financieel was het ook een spannend jaar met de grootste uitgavepost ooit in de geschiedenis van Boul’Animo. Ondanks dat hebben we toch geen verlies hoeven te lijden en de verwachting is dat de bijkomende kosten komend jaar een stuk lager zullen zijn dan afgelopen jaar. Penningmeester Peter Hietbrink werd dan ook door de kascontrolecommissie gecomplimenteerd met zijn wijze van boekhouden.

Bedankt werd Johnny Saalmink omdat hij gestopt was als barmedewerker. Ook Angelique van den Enk, een van onze donateurs, was gestopt met barwerkzaamheden maar blijft zich nog wel inzetten tijdens toernooien in de keuken bijvoorbeeld. Ook voor haar zal nog even een passend geschenkje komen.

Overallkampioen Cor Nootenboom werd in het zonnetje gezet na een spannend jaar waar de top drie erg dicht bij elkaar zat. Tweede werd Theo van der Meer en derde Fred Lamberts. Opgemerkt werd nog wel dat Fred aan maar vier clubtoernooien mee kon doen.

Na alle vragen tijdens de rondvraag had Nettie Lensink namens Theo van der Meer een geschenk in de vorm van een fraai fotoboek waarin het jaar 2019 nog eens helemaal voorbij kwam. Ieder lid kan met dat boek nog even herinneringen ophalen aan een enerverend jaar voor Boul’Animo.