Nieuws

7
sep

Hij / Zij toernooi 2014

Het laatste toernooi, ook open voor spelers van buiten de club, is zoals elk jaar het Hij Zij toernooi. De meeste dames van de club, zo niet alle, hadden weer een maatje gevonden, en ook uit de rest van Nederland aardig wat man/vrouw koppels.

Jan van der Schief was weer als wedstrijdleider en scheidsrechter aangewezen en kon met behulp van de pc een vlot toernooi waarborgen voor in totaal 34 teams.

Tussen de partijen door werkten de uitgeleende airfryers weer op volle toeren en de Hertog Jan, nieuw voor Boul’Animo stroomde rijkelijk, want het was lekker weer en nagenoeg alle partijen werden in sportieve sfeer gespeeld.

De grote jongens met ervaren grote dames maakten hun naam waar en de A-poule zag er dan ook sterk uit. Echter de winnaars van vorig jaar staken hier met kop en schouders bovenuit. Sjaak Spruijt en Sheila Duin maakten geen fouten en stonden na de drie voorgelote partijen met een riant saldo van 3+27 bovenaan.

Er was maar 1 team dat ook zijn drie partijen wist te winnen. Essa Agzoul met Simone van Middelaar met een saldo van 3+10 hadden duidelijk meer moeite hun partijen te winnen.

De finale ging ook dit keer naar Sjaak en Sheila. Daarmee heeft Sheila nu al 4 keer op rij het Hij Zij toernooi gewonnen. Twee keer met Sjaak en twee keer met Marco Zeitzen.

Op de derde plaats Mourad el Ansari met Margo van den Bos die ook een royaal vleespakket mochten meenemen. Zij waren de beste van maar liefst 5 teams met 2 gewonnen partijen.

In de B poule vielen voor Boul’Animo Dick Hulsman en Elze van Ree in de prijzen voor John Bosman en Veronique van Santen. Zij werden 2de en derde na Dick en Eef Meyer.

In de C poule wisten Dennis Nootenboom en Henna van de Vis hun slechte start van de ochtend helemaal goed te maken door eerste te worden.

Ook onze gasten uit Berlijn deden goede zaken en er werd hier en daar nog een vleespakket meegepakt. Maar waar zij eigenlijk voor kwamen, het kleine petanquefeestje, was weer grandioos.