Nieuws

18
mei

Hap & Gooi toernooien aarzelend begonnen

Misschien lag het aan de matige weersvoorspellingen. Misschien aan het feit dat we minder dan een week geleden ons grote Grand Prix Animo hadden gespeeld. Geen druk bezet eerste Hap & Gooi toernooi maar daarom niet minder gezellig. Uiteindelijk 14 teams die meededen waaronder spelers die nog nooit hadden gebouled of aan een toernooitje hadden meegedaan. 

De hapjes waren weer top verzorgd met wraps, allerlei salades, stokbrood met kruiden boter, gevulde eitjes en noem maar op. Leuk om iedereen te zien eten aan de mooie stamtafel.

Pas na de eerste partij moest de verlichting aan en een aantal spelers had een beetje last van de wisselende omstandigheden. Toch is het op een paar spatjes na in het begin helemaal droog geweest en niet al te koud om te spelen. Ook dit keer werden de nieuwe banen, die zeker niet de makkelijkste zijn, veelvuldig bespeeld.

Uiteindelijk veel Boul’Animo in de prijzen maar toch was er iemand van buiten Boul’Animo die er met de eerste prijs vandoor ging. Nel Kreeftmeijer speelde met Johnny Saalmink en kwamen uit op 3 winst plus 31 maar liefst. Net zoveel als Fred Lamberts en Mourad el Ansari. Maar omdat Nel en Johnny de eerste wedstrijd met een groter verschil hadden gewonnen besloot wedstrijdleider Nettie Lensink dat zij eerste werden.

Op de derde plaats Fred Vesterink met Theo van der Meer. Voor Fred zijn eerste keer dat hij een leuke prijs kon meepakken.

Uitslag:

 1. Nel Kreeftmeijer – Johnny Saalmink 3+31
 2. Fred Lamberts – Mourad el Ansari 3+31
 3. Fred Vesterink – Theo van der Meer 3+24
 4. Asmara – Theo  2+12
 5. Henny Bosman – Ans Nootenboom 2+8
 6. Desiree Kinnaer – Mandy Nootenboom 2+0
 7. Robbert de Haas – Sabine Diks 2-2
 8. Evert van den Enk – Daniëlle 1+6
 9. Andries – Janny 1-9
 10. Mart van Tol – John Bonenberg 1-15
 11. Jelle Thuis – Willy Demmink 1-17
 12. Henk – Bea 0-21
 13. Bert Brinkman – Kees Tabink 0-22
 14. Dick Loman – Willem van Hunen 0-26