Nieuws

8
mei

Grote Grand Prix Animo loterij

In dit geval is het niet alleen: “waar een kleine club groot in kan zijn”, maar ook wat zijn de daden van een klein vrouwtje groot! Siny Hilverdink, een van de kleinste leden van de club, heeft het toch maar gepresteerd maar liefst 14 winkels in Dieren zo ver te krijgen om ook iets te sponsoren voor onze loterij.

De loterij is bedacht door de leden zelf tijdens de laatste ledenvergadering. Om geld te sparen, maar ook te genereren, voor onze nieuwe hal bedacht iemand dat misschien een loterij een leuk idee was. Zo gezegd zo gedaan, een loterij moest er komen maar het mocht de club niets kosten. We hebben hier als club dan ook precies € 0,– aan uitgegeven.

Veel leden hadden ergens thuis nog wel een mooie prijs liggen, en sommigen hadden speciaal voor de loterij iets leuks gekocht. Als kers op de taart had Siny mooie prijzen weten te regelen. Soms in de vorm van cadeaubonnen, soms een gevulde boodschappentas. Als club zijn we zeer verheugd dat de plaatselijke middenstand Boul’Animo ook steunt.

In haar eentje is zij langs de Jumbo, The Read Shop, De Etos, Udine IJssalon, De Zuivelhoeve, De Coop. Bloem en Pracht, De Primera, Dominos, Bella Roma, Hart van Dieren, Katootje, Modern Phone en Favorites Eetwinkel geweest. Later hoorde ik dat de plaatselijke Albert Heijn ook niet achter wilde blijven.

Daarom hebben we een mooie poster gemaakt die bij de prijzen komt te hangen als dank aan alle sponsoren.

Laten we met z’n allen er een groot succes van maken zodat de hal (begin werkzaamheden starten in week 22) mooi ingericht kan worden. Lootjes kosten € 1,– per stuk en 11 voor een tientje. Met ruim 125 prijzen moet het gek lopen wil je niets winnen. Tot ziens tijdens de Grand Prix Animo op zaterdag 11 mei 2019.