Nieuws

21
mrt

Grand Prix Animo zit vol!

Met nog ruim 2 maanden te gaan hebben we 48 teams mogen inschrijven voor het Grand Prix Animo toernooi van zaterdag 28 mei.

Voor het eerst sinds het bestaan van dit toernooi zijn we volgeboekt. Andere jaren werd het toernooi half juli georganiseerd en waren er andere leuke en grote toernooien die tegelijkertijd plaats vonden. Ook viel het toernooi in de zomervakantie.

Al hadden we andere jaren toch steeds ruim over de 30 inschrijvingen, we hadden het idee dat met het verschuiven van de datum meer mogelijk moest zijn qua inschrijvingen. Dat bleek een juiste aanname te zijn.

Dit jaar is de datum verschoven naar eind mei, rekening houdend met de nieuwe opzet van de Nederlandse Kampioenschappen en andere toernooien en lijkt het een schot in de roos te zijn.

Oud winnaars Frank Schepers en Kees Koogje zijn er nagenoeg elk jaar bij geweest en zullen ook dit jaar weer proberen die “Grote Prijs” opnieuw in hun bezit te krijgen. Ook op ons terrein die dag, WKgangers Tom van der Voort (ook al oud winnaar GPA) en Joey van Doorn.

Uiteraard zijn ook de winnaars van vorig jaar, Peter Bonarius en Pascal Wijnstekers van de partij.

Het belooft een mooi spektakel en petanque dagje te worden in Dieren.