Nieuws

8
mei

Grand Prix Animo 2022 succesvol verlopen

Zaterdag 7 mei zou er een overgang plaatsvinden van iets minder mooi weer naar warme dagen. Daarom hadden we te maken met een pittige onweersbui. Maar gelukkig  beschikken we tegenwoordig  over een hal zodat het toernooi gewoon verder kon gaan. Na de bui konden we het toernooi buiten gewoon afmaken.

De club had er de afgelopen dagen alles aan gedaan om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. De banen lagen er weer bij om door een ringetje te halen, de buitenkeuken deed goede zaken en de barmannen hadden het druk want zij moesten ook voor de muziek zorgen. De loterijtafel stond er netjes bij en we verkochten weer aardig wat lootjes. De wedstrijdleiding verliep vlot. Persoonlijk geen wanklank gehoord. Ook kwamen er wat nieuwsgierigen kijken want er had een aankondiging in de Gelderlander gestaan.

 

Helaas is de beker van de Grand Prix Animo even kwijt maar dat gaat uiteindelijk goedkomen. Didier Fifi met Jente Melis uit België wisten de 2022 editie te winnen. Zij wonnen in de finale van Richard Krohne met Marcel van Nieuwenhuizen.

Ook groot succes voor Boul’Animo zelf want Mieke Evers met Willy Demmink haalden knap de finale in het B-toernooi die zij helaas verloren. Ook andere leden van Boul’Animo wisten in de prijzen te vallen.

Einduitslag:

A toernooi

1 Didier Fifi-Jente Melis
2 Richard Krohne-Marcel van Nieuwenhuizen
3/4 Patrick Bakens-Raymond Tonen en Ferdinand Wiese-Peter Bonarius

A-complementaire

1 Monique Bakker-Sander Beukens
2 Mario Blom-Frank Veenstra
3/4 Theo van der Meer-Dennis Nugteren en Mourad el Ansari-Khalid Elyazidi

B-toernooi

1 Danny Hoogerwaard-Marcel Hazenberg
2 Mieke Evers-Willy Demmink
3/4 Timo Korlaar-Dick Meyer en Paul de Bruin-Lambert Ruijsch

B-complementaire

1 Bart Scholten-Mike van Veen
2 Dennis Nootenboom-Mandy Nootenboom
3/4 Evert van den Enk-Asmara Leatemia en Jelle Thuis-Joyce Splithof

C-toernooi (halve competitie)

1 Maurice van de Berg-Arjen Limonard