Nieuws

11
nov

Goede zaken voor Boul’Animo tijdens wintercompetitie Doetinchem

Alweer de tweede dag van de wintercompetitie in Doetinchem. Opnieuw 10 teams aanwezig van Boul’Animo al dan niet met invallers.

Vorige keer 6 teams met 3 winstpartijen en de eerste prijs voor Alexander van de Poll met Ellen van Ommen die moest invallen voor Nettie Lensink. Dit keer was Nettie er wel bij en werden de eerste twee partijen, al dan niet met veel moeite, gewonnen. De laatste partij tegen clubgenoten Joyce Splithof met invaller Mike Straatmans (invaller voor Jelle Thuis) ging het niet zoals gepland. Joyce en Mike speelden zeer degelijk en daar hadden Alexander en Nettie geen antwoord op. Zij verloren met maar liefst 13-0. Helaas hadden Joyce en Mike de eerste nipt verloren dus een prijs bij de beste 3 zat er niet in.

Wel in de prijzen vielen twee teams van Boul’Animo. Fred Vesterink speelde met nieuwe boules en die bevielen zeer goed. Samen met Dennis Nugteren waren ze ongenaakbaar. Drie partijen werden dik gewonnen. Op de tweede plaats een team van Doetinchem, oude bekenden Sjors Schulte en Rini Kroese. Op de derde plaats Jeroen van der Mei met Cor Nootenboom. Na de eerste dag hadden zij er maar 1 gewonnen en doen met 3 winstpartijen goede zaken in het tussenklassement.

 

Dennis en Fred 1ste prijs

Cor en Jeroen 3de prijs