Nieuws

11
aug

Fred en Mourad nipt winnaar 3de Hap en Gooi 2018

Omdat een deel van ons terrein nog steeds een kleine bouwput is vanwege de aanstaande bouw van onze nieuwe hal konden er niet meer dan 28 teams meedoen. En die waren er ook, het toernooi zat helemaal vol. Er stonden zelfs nog 2 teams op de reservelijst.

Het weer was goed te doen al was het de hele avond wel dreigend. Een klein buitje deed de pret verder niet drukken. De hapjes werden goed gewaardeerd en er was weer meer dan genoeg voor iedereen, ook voor de toeschouwers.

Na elke partij kregen de winnaars twee Euro maar verschillende teams doneerden hun winst meteen weer terug om te besteden aan de hal, waarvoor onze dank. Mede dankzij de verkoop van de merchandise gaan we de goede kant op voor wat betreft de aankleding van de hal.

De winnaars werden Fred Lamberts en Mourad el Ansari met 3 winst en plus 27. Daarmee bleven zij nipt Andries Hoogheim en Jannie van de Kamp van Avalon uit Apeldoorn voor. Zij wonnen er ook 3 maar bleven op 1 pluspunt steken. 3+26.

Op de gedeelde derde plaats weer twee Boul’Animo teams. Peter Paul van Kuijk met Mieke Evers en Cor Nootenboom met Bart Kouveld. Beide hadden een saldo van 3+20.

Het laatste team dat er ook 5 gewonnen had en daarmee ook nog in de prijzen viel waren Sabine Diks en Robbert de Haas van PC Montferland met 3+12.

Er zijn weer nieuwe kansen voor iedereen die niet in de prijzen viel want op vrijdagavond 14 september staat de laatste Hap en Gooi van 2018 op het programma.