Nieuws

7
jul

Eerste clubkampioenen Mix zijn Ans en Theo

Voor het eerst in de geschiedenis van Boul’Animo werd het clubkampioenschap Mix gespeeld. En Mix staat dan voor een team met een man en een vouw, net zoals ons grote Hij Zij toernooi in september. In eerste instantie hadden we rond de 11 teams, maar door omstandigheden en wat verschuivingen gingen 9 teams de strijd aan. De wedstrijdleiding kon het zo regelen dat uiteindelijk elk team een prijsje had.

Het weer was niet te koud en niet te warm, en op het moment dat de finale zou beginnen begon het te regenen. Normaal zou je zeggen, dan gaan we toch lekker de hal in, maar die banen zijn nog niet klaar. Misschien was deze finale daarom wel de laatste die in de regen gespeeld zou worden, wie zal het zeggen.

Aan het einde van de dag waren er 2 teams die alle voorronde partijen wisten te winnen met beide een heel behoorlijk plussaldo. Cor en Sabine en Ans en Theo. Alexander en Nettie verloren alleen van Theo en Ans en vielen daarmee net buiten de finale.

De finale in de regen ging tot ongeveer 5-5 gelijk op, maar toen wisten Cor en Sabine geen punten meer te maken. Theo en Ans zijn daarmee de eerste clubkampioenen Mix en pakken de volle punten voor het Overall kampioenschap.

Uitslag:

  1. Cor Nootenboom – Sabine Diks 5+49
  2. Theo van der Meer – Ans Nootenboom 5+44
  3. Alexander van de Poll – Nettie Lensink 4+17
  4. Bart Kouveld – Mieke Evers 3+6
  5. Mart van Tol – Siny Hilverdink 3+0
  6. Evert van den Enk – Marian Jonkers 2-11
  7. Bert Brinkman – Willy Demmink 2-14
  8. John Bonenberg – Ellen van Ommen 1-30
  9. Fred Vesterink – Hannie van Hengel 0-26

Finale werd gewonnen door Theo en Ans met 13-5

Alle prijswinnaars die nog gebleven waren.