Nieuws

26
jan

De Maandcompetitie gaat weer van start

Het was weer even spannend wat nu precies de maatregelen zouden worden waarmee de overheid het coronavirus onder controle probeert te houden. We mogen weer een beetje meer en ook de kantine mag weer gebruikt worden. Helaas moet deze nog wel om 22.00 uur sluiten maar we mogen weer boulen met tussendoor een hapje of een drankje.

Voor de goede orde nog wel even de maatregelen. 
Kantine is open tot 22.00 uur. Tijdens de Maandcompetitie mag je wel doorspelen na 22.00 uur maar probeer voor die tijd klaar te zijn. QR code is nog steeds verplicht. Mondkapjes zijn verplicht maar hoeven niet op tijdens het sporten. Dit is ieders eigen verantwoordelijkheid.

Daarom heeft het bestuur besloten te proberen dit jaar weer de maandcompetitie op elke laatste donderdag van de maand op te gaan starten. (voor alle data zie onze kalender)

Meteen al donderdagavond 27 januari is de eerste avond. Aanvang 20.00 uur. We spelen twee partijen melee. Wil je meedoen op de laatste dag in december en gebruik maken van het stamppot buffet dan moet je wel even opgeven via OnTip.

Wij wensen iedereen weer veel speelplezier.
Het bestuur

PS: alle regels zijn hier te vinden