Nieuws

16
sep

De hal is bijna af

Boul’Animo is alweer een heel stuk opgeschoten naar de voltooiing van de speelhal. Er is sinds de laatste update weer veel gebeurd.

Dat was ook hard nodig want de eerste NPC wedstrijd thuis van het eerste en tweede team nadert met rasse schreden. Dan spelen zowel het eerste als tweede voor de eerste keer thuis.

Er is nu een looppad van stoeptegels, er hangen doeken met boulefoto’s, de scoreborden hangen en zijn er houten planken geplaatst en geverfd. Ook zijn er wat rubberen banden aan beide zijden geplaatst en ligt het grind er in. We zijn daarmee op het punt gekomen dat we er in principe in kunnen gooien. We moeten nog even afwachten hoe de ondergrond zich houdt omdat de basis nog wat zacht is. Misschien is het daarom verstandig om de hal nu nog niet intensief te gebruiken om in te spelen maar de grond de tijd te geven om nog wat te settelen.

Wel is het einde van alle werkzaamheden nu in zicht. Met andere woorden het meeste werk is nu wel gedaan. We kunnen langzaam gaan denken aan een datum om de hal feestelijk te gaan openen.

Klik op een foto voor een grotere versie.