Nieuws

4
nov

Coronapas verplicht vanaf 6 november

De besmetting cijfers lopen weer fors op en daarom heeft het kabinet besloten nieuwe maatregelen te nemen. Dit heeft aardig wat gevolgen, ook voor Boul’Animo. Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het kunnen tonen van de Coronapas (die QR-code) verplicht als je naar de club komt. Tenzij je alleen buiten speelt en geen gebruik maakt van de kantine of de wc’s.

Als bestuur vinden we dit een zeer onwenselijke situatie die nu ontstaan is maar we zullen ons er wel aan moeten houden. We vragen een ieders begrip hiervoor.

Dit betekent dat leden die tijdens de speelavonden in de hal willen spelen of meedoen aan de NPC de Coronapas moeten kunnen laten zien. Geen Coronapas? Dan kan je niet meedoen. Ook als je wilt komen kijken, tijdens de NPC bijvoorbeeld, moet je de Coronapas bij je hebben.

Je kan je wel gratis laten testen voorafgaand aan een speelavond of NPC speeldag. Bij negatieve testuitslag kan je dan wel meedoen. Kijk hier voor meer informatie en eventueel een afspraak maken op testen voor toegang

Van de anderhalve meter maatregel wordt nu geadviseerd om deze weer aan te houden binnen in de kantine.