Nieuws

13
nov

Cor wint voor de zevende keer CK tripletten

Dit jaar 10 teams die meededen aan het clubkampioenschap tripletten. De finale van vorig jaar was meteen ook de loting van de eerste partij van dit jaar. Opnieuw wonnen Bart Kouveld, Sabine Diks en Mandy Nootenboom van Theo van der Meer, Nettie Lensink en dit keer met Peter Hietbrink ( vorig jaar deed Evert van den Enk nog mee).

Beide teams bleven het goed doen na de eerste partij. Bart, Sabine en Mandy bleven maar winnen, maar zo ook Theo, Nettie en Peter.

Na 4 partijen was de tussenstand heel spannend. Jeroen van der Mei, Jopie Zeijseink en Peut wonnen van de grote favorieten Mourad el Ansari, Dennis Nugteren en Cor Nootenboom. Maar omdat Jeroen, Jopie en Peut nog een partij verloren zat de finale voor hen er niet meer in.

De vijfde en laatste partij was het om de finale plaatsen heel duidelijk. Theo, Nettie en Peter moesten tegen Paul de Bruin, Lambert Ruijsch en Alexander van de Poll. Beide stonden op 3 winstpartijen en de winnaars zouden naar de finale gaan. Deze wonnen Theo, Nettie en Peter met grote cijfers.

De andere finalist kon alleen komen uit de partij tussen Bart, Sabine en Mandy tegen Mourad, Dennis en Cor. De rest van de deelnemers hadden geen kans meer om de finale te halen. Deze partij zat een stuk dichter bij elkaar en werd uiteindelijk gewonnen door Mourad, Dennis en Cor.

De finale werd pas rond 7 uur in de avond gespeeld maar was alweer snel afgelopen. Theo, Nettie en Peter konden geen punt scoren en verloren uiteindelijk met 0-13.

Daarmee won Cor zijn zevende titel in het triplette kampioenschap in zijn carriëre dit keer met Mourad en Dennis. Een fantastische prestatie.

Uitslag voorronden:

1 Theo van der Meer, Nettie Lensink, Peter Hietbrink 4+33
2 Mourad el Ansari, Dennis Nugteren, Cor Nootenboom 4+20
Finale winnen Mourad, Dennis en Cor met 13-0 van Theo, Nettie en Peter.

3 Jeroen van der Mei, Jopie Zeijseink, Peut 3+15
3 Bart Kouveld, Sabine Diks, Mandy Nootenboom 3+15

5 Willy Demmink, Mieke Evers, Günter Kutzora 3+5
6 Lambert Ruijsch, Paul de Bruin, Alexander van de Poll 3-4

7 Dennis Nootenboom, Ans Nootenboom, Asmara Leatemia 2-7
8 Fred Vesterink, Mike Straatmans, Marcel Veldwijk 2-16

9 Jacko Put, Kees Tabink, Jan Jansen 1-30

10 Jelle Thuis, Ellen van Ommen, Joyce Splithof 0-31