Nieuws

3
apr

Clubkampioenschap Tripletten

Het zou prachtig weer worden, een echte lentedag. We begonnen echter met regen, maar de buien trokken langzaam weg en toen het zonnetje zich liet zien hadden we de rest van de dag inderdaad prachtig weer.

Maar liefst 30 leden hadden een team kunnen samenstellen zodat we met 10 teams aan de strijd konden beginnen. Een aantal spelers hadden wat opstartproblemen in verband met een klein feestje een avond ervoor op de club om te vieren dat het Topdivisieteam zich wist te handhaven in de Topdivisie.

Na 5 partijen bleken er 2 teams met kop en schouders boven de rest uit te steken en wonnen al hun wedstrijden. Geen enkel team wist 4 partijen te winnen. Ook was er niet één team dat alle wedstrijden had verloren zodat het in de middenmoot allemaal erg dicht bij elkaar lag.

De twee teams met 5 winstpartijen bestonden uit Yves Roussel, Nettie Lensink en huidige Overall kampioen Dennis Nootenboom die het opnamen tegen zus Mandy Nootenboom, Mourad el Ansari en Herman Hamer. Een spannende partij waarbij beide teams kansen hadden op grote mene’s. Al met al waren Mourad, Herman en Mandy de bovenliggende partij al ging dat niet zonder slag of stoot.

Derde, met drie gewonnen partijen, werden Mart van Tol,  Ellen van Ommen en John Bonenberg die met 1 pluspuntje meer Johnny Saalmink, Bart Kouveld en Theo van der Meer voorbleven.