Nieuws

5
okt

Clubkampioenschap tete a tete 2015

Begin oktober was het een stralende dag met maar liefst 20 liefhebbers voor het clubkampioenschap tete a tete. Iedereen was helemaal op zichzelf aangewezen maar ondanks dat werd er goed, gezellig en vooral sportief gespeeld.

Na 3 partijen was Margo niet lekker geworden en moest samen met Frits naar huis. Het gaat ondertussen weer beter met haar, naar omstandigheden natuurlijk.

Gaf wel een klein probleempje, maar dat werd snel opgelost. Degene die tegen Frits of Margo moesten die speelden gewoon tegen elkaar als dat kon. Heel toevallig hoefde dat de laatste partij niet want toen had Frits tegen Margo moeten spelen.

Het werd een spannende dag met maar liefst 3 spelers die alle 6 de partijen wisten te winnen. Cor met een saldo van 38 en Wim en Henk allebei met een saldo van 35.

Ook waren er 3 spelers met 5 winstpartijen en daar kon er maar 1 van door naar de halve finale. Dat werd Dennis die een saldo had van 37. Dat waren 3 punten meer dan Peter die daarmee 5de werd. Ans met 5 gewonnen plus 16 werd 6de.

De beide halve finale partijen waren spannende en eindigden met een klein verschil. Dennis won van Cor en Henk van Wim.

De finale tussen Dennis en Henk leek een hele eenzijdige te worden want op een gegeven moment stond Henk met 12-4 voor. Dennis bleef knokken voor elk punt en wist de hele partij om te keren. Zo kwamen ze allebei op 12 terecht, en in de laatste mene was de eerste boule van Dennis te veel voor Henk die zijn boules er niet meer tussen wist te leggen.

Dennis is daarmee clubkampioen net als in 2012.