Nieuws

27
sep

Droge clubkampioenschappen Doubletten voor Mourad en Fred

Eind september en we konden nog steeds de hele dag buiten spelen. Blijkbaar zaten we in het oog van de storm waardoor we het de hele dag droog hadden gehouden. In de hal spelen was daardoor niet van toepassing.

Dit keer twee teams die er met kop en schouders bovenuit staken. Winnaars van vorig jaar, Mourad el Ansari en Fred Lamberts kenden de hele dag weinig moeite om te winnen en met een saldo van + 47 bleven zij ook de nummers 2, Nettie Lensink met Günter Kutzora ver voor. Zij hadden een saldo van +28. Na vier van de vijf gespeelde ronden was de finale al bekend.

Bij de rest van het veld lag het allemaal heel erg dicht bij elkaar. Iedereen kon van iedereen winnen en dat blijkt ook wel uit het feit dat geen enkel team alle partijen had verloren. Na een hele lange laatste partij kwamen Bart Kouveld en Cor Nootenboom toch nog op 3 winstpartijen uit waardoor zij als enige 3 winstpartijen boekten.

De finale was wat eenzijdig en redelijk snel over met een duidelijke 13-3 overwinning voor Fred en Mourad. Dat was maar goed ook want vlak na de prijsuitreiking gingen de sluizen vol open.

Uitslag:

1 Mourad el Ansari – Fred Lamberts 5+47
2 Nettie Lensink – Günter Kutzora 5+28

Finale gewonnen door Fred en Mourad met 13-3

3 Bart Kouveld – Cor Nootenboom 3+2
4 Theo van der Meer – Mieke Evers 2+2
5 Asmara Leatemia – Jan Jansen 2-2
5 Mandy Nootenboom – Ans Nootenboom 2-2
7 Jelle Thuis – Clide Baboe 2-15
8 Daniëlle Pasman – Alie Egberts 2-19
9 Marjan Jonkers – Ellen van Ommen 1-20
10 Mart van Tol – Bert Brinkman 1-21