Nieuws

3
jun

CK Doubletten 2018, veel teams op de been

Na een week met alle weer-codes die je maar kon bedenken vanwege noodweer was het zaterdag 2 juni eigenlijk prima weer voor ons clubkampioenschap doubletten 2018. Veel teams konden op de been gebracht worden maar helaas bleven we steken op 15 teams. Dat betekende een vrijloting in elke ronde en daarmee een gratis 13-6 die je mocht bijschrijven.

De kampioenen van de afgelopen 2 jaar kende een zware dag en het wilde met Mourad el Ansari en Overall kampioen 2017 Ans Nootenboom maar niet lukken een paar potjes te winnen. Daarmee was hun hegemonie doorbroken.

Uiteindelijk bleven er 2 teams over die alle vijf de wedstrijden wisten te winnen. Jeroen van der Mei en Fred Lamberts eindigden met een saldo van +44 ver voor de nummer twee, Johnny Saalmink en Kevin Splithof die bleven hangen op +33. Nog altijd een behoorlijk saldo inclusief de vrijloting.

De finale was een mooie en spannende met goed spel. Omdat de bar gesloten was tijdens de finale bleven veel leden buiten zitten om te kijken, dat gaf een mooie sfeer.

Met 13-9 wonnen Fred en Jeroen en zijn daarmee de clubkampioenen van 2018.

Uiteindelijk eindigden 3 teams met 4 winstpartijen. Hoewel Nettie Lensink met Peter Paul van Cuijk wonnen van de uiteindelijke nummers 3 en 4 was hun saldo van +16 niet genoeg om hoger te eindigen en zij werden 5de.

Op de vierde plaats met een saldo van +21 vinden we Herman Hamer en Evert van den Enk terug, dus net buiten de prijzen.

Theo van der Meer en Cor Nootenboom mochten nog wel een envelop ophalen vanwege hun saldo van maar liefst +31