Nieuws

17
feb

Carnavalstoernooi gezellig en druk

Vanwege storm Dennis was het nog wel spannend of alles door kon gaan. Ook het aantal te spelen partijen zou hiervan afhangen. Gelukkig was Dennis minder sterk in windkracht dan de storm ervoor zodat we gewoon 5 partijen konden spelen. Omdat we nu gelukkig een hal hebben met 8 banen was 16 teams toch wel het maximum. Mede door de inspanningen van Marjan Jonkers mochten we een mooi en gezellig gezelschap van VV Dieren verwelkomen.

Iedereen zag er weer prachtig uit en we konden de dag beginnen met de traditionele groepsfoto rond 11 uur 11.. Er zouden daarna nog vele foto’s volgen, allemaal te vinden op onze facebookpagina.

Dick en Fred hadden de bar weer prima onder controle en later ook Tim die mede voor wat muziek zorgde. Voor deze gelegenheid hadden we een partybox aangeschaft zodat we ook in de hal konden genieten van die prachtige muziek.

Theo deed de wedstrijdleiding en natuurlijk moest er wel weer een beetje gegoocheld worden omdat er in twee teams twee mensen geblesseerd moesten opgeven. De twee spelers die overbleven wilden de dag wel met elkaar verder spelen zodat dit probleem ook weer opgelost was.

Natuurlijk werd er weer tot 11 gespeeld in plaats van 13, het blijft wel carnaval natuurlijk.

De barmensen hadden bepaald dat Sabine het leukst verkleed was omdat zij naast een mooi pak ook haar gezicht bijpassend had geschminkt. Sabine viel nog meer in de prijzen want samen met Janneau wonnen zij alle partijen met een hoog plussaldo.

Een hele mooie tweede plaats was er voor Jelle en Niek. Geen professionele boulers maar wel alles gewonnen en ook nog eens niet van de minste teams. Ook voor hen was er nog een prijsje.

Zo hebben we weer een leuke omzet mogen draaien en al het inschrijfgeld zal weer naar het goede doel gaan.