Nieuws

8
feb

Carnavalstoernooi 2015

Ook dit jaar was het weer gelukt een hoop mensen bij elkaar te krijgen om een zeer gezellig Carnavalstoernooi te spelen. Omdat het weer niet altijd mee werkt moest iedereen zowel warm aangekleed alsook verkleed. Dat was soms best lastig, en er liepen zelfs mensen in een korte broek met blote benen, brrr.

Iedereen had weer iemand van buiten de club meegenomen, en wie niemand kon vinden werd in de ochtend nog even gekoppeld zodat iedereen mee kon doen.

Jeroen had alle sneeuw nog van de banen weten te verwijderen zodat we ruimte genoeg hadden voor de 28 teams in totaal. Het inschrijfgeld ging voor een deel weer naar een goed doel, en dit jaar was dat de Alzheimer Stichting Nederland.

Na het openingswoordje van de voorzitter werd er na de eerste partij weer een groepsfoto gemaakt. Daarna werden nog 4 partijen gegooid, en het was duidelijk te zien dat zelfs mensen die nog nooit gebouled hadden in de loop van de dag steeds beter werden.

Na het toernooi werden de prijswinnaars bekend gemaakt, zowel van het toernooi als van de verkleedwedstrijd, maar in feite was iedereen de winnaar deze dag want het was weer enorm gezellig.

Klik hier voor de einduitslag.

Klik hier voor de fotogalerij van het Carnavalstoernooi