Nieuws

25
okt

Buurtschap heeft opknappen banken gesubsidieerd

Er is een hoop gebeurd het afgelopen jaar op de club. Zo hebben we onze buitenbanen kunnen uitbreiden inclusief middenpad. Ook onze banken en tafels aan het terrein kregen een broodnodige opknapbeurt.

Op de foto hierboven is duidelijk te zien dat het broodnodig was. Het beton van de banken kregen een mooie gele (club)kleur, en alle planken werden vervangen door splinternieuwe. Dit alles was niet gratis maar door dit zelf te doen tijdens onze klussendag in het voorjaar hadden we een professional uitgespaard.

Via een tip kwamen we op het idee om te proberen via het Buurtschap Dieren een kleine subsidie te vragen. Dit is een bijzonder buurtschap dat al meer dan 200 jaar bestaat en er is voor alle inwoners van Dieren. Zo hebben zij onder andere bijgedragen aan de IJsselfeesten, Madierodam en noem maar op.

In eerste instantie dachten wij dat we te laat waren met aanvragen van de subsidie maar kennelijk vond het buurtschap het toch een mooi project om ons hierin te steunen. Uiteraard zijn we hier heel verguld mee. Op deze manier ziet ons terrein er weer uit om door een ringetje te halen.