Nieuws

8
jun

Bouw mee aan onze hal

Wij gaan een hal bouwen en daar zijn we heel erg blij mee. Alle horden om de hal te mogen en kunnen bouwen zijn genomen, dus ergens dit jaar kunnen we beschikken over een mooie hal, onze droom. Omdat we nu eindelijk in staat zijn ook in de winter te spelen en te trainen.

Zo’n hal kost geld, veel geld. Dat is gelukkig allemaal geregeld, maar we willen hem natuurlijk ook mooi aankleden en de speelvelden netjes speelklaar maken. En dat kost weer extra geld.

Daarom zijn we met deze super gave webshop met pure petanque merchandise artikelen gestart.

De totale opbrengst gaat alleen maar naar dit goede doel.
Daarom: HELP BOUL’ANIMO DE WINTER DOOR EN BOUW MEE AAN ONZE HAL

We hebben T-shirts en Hoodies in verschillende kleuren voor een aantrekkelijke prijs. Daarmee spring je op elk toernooi waar je komt in het oog. Koop je twee dezelfde kledingstukken met dezelfde opdruk kan je alweer een toernooi in uniforme kleding spelen. Als je er 3 koopt… afijn u snapt het wel.

Daarnaast hebben we koffiemokken met een leuke opdruk. Niets leuker om tijdens het ontbijt nog even terug te denken aan weer een succesvol toernooi bij het zien van onze koffiemok.

Wellicht komen er in de toekomst meer ontwerpen en een uitgebreider assortiment. Hou daarom de webshop in de gaten.

Een aantal creatieve vrijwilligers hebben de ideeën aangeleverd en gezorgd voor de productie. Nu is het aan u. Bestel maar bestel maar.

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de verzendwijze, betaling, onze hal of Boul’Animo in het bijzonder? Stel ze gerust via het contactformulier

BOUW MEE AAN ONZE HAL.

Ga naar de webshop