Nieuws

1
sep

Boul’Animo presenteert zich op het Carolinaparkfestival in Dieren

Het Carolinapark is voor Boul’Animo bekend terrein, want in dat park is het allemaal ooit begonnen. De boulesbanen naast de Oranjerie liggen er nog steeds en er wordt zelfs nog steeds gespeeld door een paar enthousiastelingen elke donderdagmiddag.

We hadden gloednieuwe flyers laten drukken en die werden veelvuldig uitgedeeld, maar ook over het hele terrein verspreid. Van onze leden was er een erg grote delegatie om deze actie te ondersteunen. Er werden veel partijtjes gespeeld onderling maar ook met geïnteresseerden die toevallig langsliepen en het petanque wel eens uit wilden proberen. Hieronder ook veel kinderen die lekker enthousiast waren.

Omdat er zoveel leden aanwezig waren konden we ook af en toe de rest van het festival bekijken, en dat was zeker de moeite waard. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Boul’Animo heeft zichzelf weer op een positieve manier in de belangstelling gezet.

Nadat het schemerig geworden was waren de meeste leden alweer thuis of net onderweg toen er een bedreigende windhoos over het terrein trok. Niet iedereen kon het droog houden en voor sommigen was het vooral schuilen geblazen. De windhoos was zo erg dat er ook grote takken afbraken. Daarmee kwam er een vervroegd einde aan het festival want het terrein moest direct ontruimd worden. Gelukkig konden we de volgende dag de laatste spullen weer ophalen.

Foto’s van onze aanwezigheid staan in een fotoalbum op Facebook.