Nieuws

23
mei

Boul’Animo niet in de hoofdprijzen NK Veteranen en Vrouwen

Bij het NK voor vrouwen en veteranen (triplette) in Bergen op Zoom is het de volledige Boul’Animo teams niet gelukt een titel op te eisen.

Bij het veteranen kampioenschap wonnen Cor Nootenboom, John Bosman en Günter Kutzora wel hun eerste partij maar moesten quadrage spelen om bij de beste 8 teams te komen. Hoewel zij goed speelden en lange tijd uitzicht hadden op de winst verloren zij  met 12-13. Kampioen werden uiteindelijk voor het derde jaar op rij Martin Bakker, Bert van Dijk en Gerard Zijlstra.

DSC_6673

In het damestoernooi speelden Mandy en Ans Nootenboom met Mieke Evers voor de eerste keer samen, maar hoewel er goede mènes tussen zaten konden ze geen vuist maken tegen de meer geroutineerde tegenstanders. In het troosttoernooi ook voor hen quadrage die werd verloren en daarom geen plek bij de laatste 4 van het troosttoernooi.

DSC_6643

Nettie Lensink speelde met twee speelsters van buiten Boul’Animo en zij hadden meteen de kampioenen van vorig jaar en 2 jaar geleden geloot. Samen met Sonia Zwaal en Janneke Gravesteijn hadden zij best kansen op de overwinning, maar ook hier gaf wat meer routine de doorslag. Verlies met 11-13 en verbannen naar het troosttoernooi. Voor hen geen quadrage en zaten daarmee meteen in de halve finale. Maar ze wilden wel laten zien dat ze zeker wat in hun mars hadden en wonnen de halve finale en de finale redelijk overtuigend.

DSC_6753

Toch werd het team dat Nettie en cs. had verslagen geen kampioen omdat zij in de finale verloren van Josefien Koogje, Sandy Rikkers en Wendy Duvalois.