Nieuws

31
okt

Boul’Animo 1 sleept punt uit het vuur

Het eerste team van Boul’Animo had de hele hal voor zichzelf want het tweede team was vrij. Gelukkig waren er toch een aantal spelers van het tweede komen kijken. Zij kregen leuke en spannende wedstrijden te zien tegen Randenbroek 1 uit Amersfoort. Twee belangrijke spelers konden niet mee doen maar de rest van het team ving dat prima op.

In elke ronde lagen de uitslagen dicht bij elkaar en het zou tot de laatste wedstrijd spannend blijven wie er zou winnen of dat er toch een gelijkspel genoteerd kon worden.

Boul’Animo keek de hele  middag tegen een achterstand aan want na de eerste doublette partijen was de tussenstand 1-2.

Tijdens een van de de triplettepartijen keken Boul’Animo tegen een grote achterstand aan maar wisten zich knap terug te knokken. Helaas kwamen zij iets te laat op stoom want deze partij ging verloren. De andere triplette partij werd wel gewonnen. Tussenstand 2-3.

De laatste doublettepartijen waren mooie spannende potjes om naar te kijken. Na een uur spelen werd er één gewonnen en één verloren. Randenbroek had hiermee al een punt op zak maar wilde meer omdat ze deze competitie niet goed begonnen waren. Zij konden met een extra punt goede zaken doen. Het laatste team van Boul’Animo stak hier een stokje voor door deze partij uit het vuur te slepen na een slepend gevecht. Eindstand 4-4 en beide teams een punt.

Zaterdag 6 november staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Dan speelt het tweede team wel. Zij moeten tegen de Nijeboulers uit Nijkerk. Boul’Animo 1 ontvangt dan Les Taxateurs uit Culemborg. Aanvang wedstrijden 12.00 uur.