Nieuws

25
jan

Bart Kouveld Overall kampioen 2021

Op 10 oktober schreven we dat er nog van alles kon gebeuren in de stand van het Overall kampioenschap. Helaas hebben we de laatste twee toernooien noodgedwongen af moeten lassen. Daarmee konden in totaal maar liefst 3 clubtoernooien niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en was de tussenstand van 10 oktober ook meteen de eindstand.

Bart Kouveld mag zich het hele jaar Overall kampioen noemen met 21 punten in totaal. Het is voor hem de eerste keer dat hij Overall clubkampioen werd door onder andere het clubkampioenschap tripletten te winnen en de finale te halen van de Master Mix.

Op de tweede plaats vinden we de kampioen van vorig jaar, Mourad el Ansari. Hij had maar aan twee toernooien meegedaan maar wel allebei gewonnen.

Op de gedeelde derde plaats twee leden die nog nooit in de prijzen vielen voor het Overall kampioenschap. Sabine Diks en Evert van den Enk. Sabine haalde twee finales, die van het tripletten clubkampioenschap, gewonnen, en het clubkampioenschap Doubletten, verloren. Evert kende eenzelfde soort resultaat maar dan met de Master Mix (gewonnen) en het clubkampioenschap tripletten (verloren van o.a. Sabine).

Alle winnaars krijgen tijdens de komende ALV (maandagavond 7 maart 2022) hun prijzen.