Nieuws

3
jul

Aangepaste agenda

Nu de maatregelen rond het Covid-19 virus steeds meer versoepeld worden kunnen we ook weer wat meer competitief met elkaar aan de gang gaan. Ook de hal mag weer gebruikt worden al heeft dit in de zomer niet de voorkeur. Daarom kunnen we toch nog dit jaar al onze interne toernooien houden zoals onze clubkampioenschappen. Ook het Hij Zij toernooi in augustus geven we een kans in aangepaste vorm.

Voordat we aan onze toernooien kunnen beginnen moet er nog wel eerst geklust worden. Normaal gesproken vind deze dag al in april plaats maar wordt nudat zaterdag 11 juli. De banen zijn goed bespeelbaar maar daar omheen mag wel wat onkruid weggehaald worden. Ook liggen er wat klussen voor de kantine en materiaal en drankenhok.

We beginnen dan op zaterdag 25 juli met het clubkampioenschap tête à tête. Dat is een toernooi waarbij we de hele dag nog genoeg afstand kunnen houden.

Ook starten we de maandag Eurotoernooitjes weer op alsook de Maandcompetitie. Voor de maandcompetitie geld nu dat je de slechtste 2 avonden kan wegstrepen in plaats van 4. De Maandcompetitie uitslagen van januari en februari dit jaar tellen ook mee.

Helaas hebben we de Hap & Gooi toernooien voor 2020 moeten aflassen. Het Boul’Animaltoernooi op 4 oktober gaat vooralsnog wel door al zijn we er nog niet helemaal uit hoe we dit gaan organiseren. Tegen die tijd is ook de NPC weer begonnen.

De volledige nieuwe agenda is te vinden op deze website onder de knop Kalender. Daar kun je je ook opgeven via On Tip. Kijk goed na of je al ingeschreven stond of dat je dit even opnieuw moet doen. Vraag desnoods iemand anders om dit voor je te doen.

Samenvattend:

Zaterdag 11 juli KLUSSENDAG, aanvang 10.00 uur 
Zaterdag 25 juli Clubkampioenschap tête à tête,
Donderdagavond 30 juli Maandcompetitie 3

Maandagavond 3 augustus Eurotoernooi
Zaterdag 15 augustus Clubkampioenschap Mix
Zaterdag 22 augustus Hij Zij toernooi (max 28 teams)
Donderdagavond 27 augustus Maandcompetitie 4

Zondag 6 september Mastermix
Donderdagavond 24 september Maandcompetitie 5
Zaterdag 26 september Clubkampioenschap Doubletten

Zondag 4 oktober BOULANIMAL toernooi
Maandagavond 5 oktober Eurotoernooi
Zaterdag 10 oktober Clubkampioenschap Tripletten
Donderdagavond 29 oktober Maandcompetitie 6

Donderdagavond 26 november Maandcompetitie 7

Maandagavond 7 december Eurotoernooi
Zondag 13 december Maandcompetitie 8 incl. finales en stamppotbuffet
Maandagavond 28 december Jaarafsluiting Happy Hour